Department of Human Nutrition | |||||||||||||||
Earliest Possible Year | |||||||||||||||
Duration | 1 semester | ||||||||||||||
Credits | 12 (ECTS) | ||||||||||||||
Course Level | MSc | ||||||||||||||
Examination | oral examination Description of Examination: 13-point scale, external examiner Løbende evaluering og mundtlig prøve i projektrapport | ||||||||||||||
Organisation of Teaching | ½ skemamodul pr. uge samt projektarbejde | ||||||||||||||
Block Placement | Fsup, forår Forelæsning tirsdag 11.10-12.30 Øvelser efter særlig plan | ||||||||||||||
Teaching Language | Danish | ||||||||||||||
Optional Prerequisites | 076319 Macronutrients 076341 Micronutrients | ||||||||||||||
Course Objectives | |||||||||||||||
At give de studerende grundlag for: a) at forholde sig kritisk til den videnskabelige litteratur indenfor forskellige områder afhængigt af kursets titel b) at gennemanalysere en problemstilling indenfor temakursets emne c) at formidle denne viden. | |||||||||||||||
Course Contents | |||||||||||||||
Kurset er et ernæringstværfagligt kursus, med emner indenfor kost og velfærd. Kurset indledes med indføring i litteratursøgning og gruppe-dannelse. Tilpasning af projekttitel afgøres i samråd med vejleder. Der er forelæsningsrække med understøttende redskaber til projektarbejdet. Sideløbende med en øvelse indenfor en central laboratoriemetode, som afrapporteres gruppevis. Hovedvægten i kurset lægges på gruppebaseret projektarbejde. Projektarbejdet afsluttes med en skriftlig projektrapport som fremlægges ved en mundtlig eksamen. | |||||||||||||||
Teaching And Learning Methods | |||||||||||||||
Gruppearbejde i selvvalgte grupper med understøttende forelæsningsrække. Projektrapport udarbejdes primært under vejledning af vejleder, men den kursusansvarlige kan involveres. | |||||||||||||||
Course Litterature | |||||||||||||||
Shils M.E., Olson J.A., Shike M. & Ross, A.C. Modern nutrition in health and disease. 9th ed., Williams & Wilkins, Baltimore 1999, ISBN 0-683-30769-X | |||||||||||||||
Course Coordinator | |||||||||||||||
Søren Toubro, soeren.toubro@hh.hosp.dk, Department of Human Nutrition/Preventive Nutrition, Phone: 3528 | |||||||||||||||
Study Board | |||||||||||||||
Study Committee LSN | |||||||||||||||
Course Scope | |||||||||||||||
| |||||||||||||||