130403 Bachelor Project

Details
Forest & Landscape
Earliest Possible YearBSc. 3 year
DurationOutside schedule
 
Credits10 (ECTS)
Course LevelBSc
 
ExaminationFinal Examination

oral examination


All aids allowed

Description of Examination: Eksaminationen foretages individuelt med udgangspunkt i bachelorprojektet. Udarbejdes projektet i grupper, skal der i rapporten angives, hvilke afsnit den enkelte studerende har formuleret.

Weight: Den mundlige eksamination vægter 90% Skriftlig formidlingevne vægtes 10% - Vurderingen foretages på baggrund af de afsnit den studerende angiver at være ansvarlig for i den afleverede rapport



13-point scale, external examiner
 
Organisation of TeachingSLing-kursus, Nødebo
 
Block PlacementUdenfor blokstruktur
Week Structure: Udenfor ugestruktur, uge 19-26
 
Teaching LanguageDanish
 
Areas of Competence the Course Will Address
Ved udarbejdelse af bachelorprojektet skal de studerende demonstrere evne til at udvælge, analysere og afgrænse en konkret drifts- eller forvaltningsopgave relateret til driften af skov, park eller naturområder i det åbne land.

Den studerende skal gennem projektarbejdet og den afsluttende skriftlige og mundtlige formidlingsfase kunne:
· formulere en problemformulering og opstille en konkret målsætning for opgaven.
· demonstrere evner til at analysere og bearbejde teorier,
· inddrage og anvende uddannelsens kerne- og temafag mv. relevant i projektets forskellige faser.
· udarbejde konkrete fagligt velfunderede forslag til løsning af en forvaltnings- eller driftsrelateret problemstilling samt kunne vurdere kvaliteten af dette løsningsforslag.
· demonstrere anvendelse af videnskabelig metode.
· formidle et udarbejdet løsningsforslag samt de bagvedliggende faglige analyser og begrundelser i en for målgruppen hensigtsmæssigt produktform.
 
Course Objectives
En skov- og landskabsingeniør skal kunne løse konkrete planlægningsorienterede problemer og opgaver stillet af private ejere, konsulenter, virksomheder eller offentlige forvaltninger. Løsningen skal foretages på et faglig velkavlificeret grundlag. Dette grundlag skal kunne formidles til opgavestilleren.

 
Course Contents
Bachelorprojektet udarbejdes enten som et individuelt eller gruppevist projekt. Bachelorprojektet udarbejdes på baggrund af en selvvalgt og af skolen godkendt problemstilling. Et hovedkriterie for valg af problemstilling er at projektet skal svare til, hvad en Skov- og landskabsingeniør kan møde i deres professionelle virke.

Kursuslederen ved bachelorprojektet kan sætte grænser for valg af geografisk område for projektet, hvis praktiske eller resursemæssige forhold betinger det.

Særlige krav til Projektrapportens udformning er beskrevet i et notat om retningslinier for bachelorprojektet.
 
Teaching And Learning Methods
Se notat om retningslinier for bachelorprojektet.
 
Course Coordinator
Mette Kristine Rask Jensen, mrj@life.ku.dk, Danish Centre for Forest, Landscape and Planning/Skovskolen, Phone: 35331595
 
Study Board
Study Committee SLING
 
Course Scope
project work290
examination10

300