Fødevareøkonomisk Institut | |||||||||||||||
Tidligst mulig placering | Kandidat 1.år til Kandidat 2. år | ||||||||||||||
Varighed | En blok | ||||||||||||||
Pointværdi | 7.5 (ECTS) | ||||||||||||||
Kursustype | Kandidatkursus | ||||||||||||||
Eksamen | Sluteksamen skriftlig prøve Skriftlig auditorieeksamen Alle hjælpemidler tilladt Beskrivelse af eksamen: 4 timer skriftlig Vægtning: 100% 7-trinsskala, intern censur Eksamensdatoer: 02. november 2007 | ||||||||||||||
Rammer for undervisning | Følger første halvdel af Tema: Produktionsøkonomisk modellering og analyse | ||||||||||||||
Blokplacering | Blok 1 Ugestruktur: A | ||||||||||||||
Undervisningssprog | Dansk | ||||||||||||||
Pointspærring | 200033 Tema: Produktionsøkonomisk modellering og analyse | ||||||||||||||
Begrænset deltagerantal | Ingen | ||||||||||||||
Kompetenceområder | |||||||||||||||
Applied Science: Den studerende skal blive i stand til at udføre effektivitetsanalyser under forskellige antagelser på data og til kritisk at kunne bedømme andre effektivitetsanalyser. | |||||||||||||||
Kursets målsætning | |||||||||||||||
Kursets mål er, at de studerende lærer at anvende matematisk baserede modeller til beskrivelse af virksomheders effektivitet og efficiens | |||||||||||||||
Kursusindhold | |||||||||||||||
Emneområder på stikordsform er: Effektivitetsanalyse, DEA, bootstrap af DEA og Stokastisk produktions frontier. | |||||||||||||||
Undervisningsform | |||||||||||||||
Undervisningen vil bestå af traditionelle forelæsninger, hvor centrale dele af pensum gennemgåes. For at sikre de studerende mulighed for indlæring vil der være en række praktiske og teoretiske øvelser, hvor de enkel- og gruppevis arbejder med udleverede opgavesæt under kyndig vejledning | |||||||||||||||
Målbeskrivelse | |||||||||||||||
Fremgår af beskrivelsen af kursets kompetenceområder | |||||||||||||||
Litteraturhenvisninger | |||||||||||||||
Vil blive oplyst ved kursusstart | |||||||||||||||
Kursusansvarlig | |||||||||||||||
Lars Otto, lo@foi.dk, Fødevareøkonomisk Institut/Afdeling for Produktion og Teknologi, Tlf: 35336886 | |||||||||||||||
Studienævn | |||||||||||||||
Studienævn NSN | |||||||||||||||
Kursusbeskrivelsesomfang | |||||||||||||||
| |||||||||||||||