Responsible Department | Department of Veterinary Disease Biology | ||||||||
Earliest Possible Year | MSc. 1 year | ||||||||
Duration | Outside schedule | ||||||||
Credits | 0.5 (ECTS) | ||||||||
Level of Course | MSc | ||||||||
Examination | Continuous Assessment oral examination All aids allowed Description of Examination: Kurset beståes ved 100% deltagelse pass/fail, no second examiner | ||||||||
Organisation of Teaching | Undervisningen består af forelæsninger. | ||||||||
Block Placement | Blok 2 Week Structure: Udenfor ugestruktur | ||||||||
Language of Instruction | Danish | ||||||||
Restrictions | Ingen. Forbeholdt veterinærstuderende. | ||||||||
Course Content | |||||||||
Kurset omfatter til følgende emner: . Principperne i den fælles landbrugspolitik, markeds-foranstaltninger, eksportrestitutioner og afsløring af svig (også set i et globalt perspektiv; WTO, SPS, Codex Alimentarius, OIE) . Informations- og kommunikationsteknologi i forbindelse med veterinærforanstaltninger med henblik på folkesundheden . Principper for uddannelse af personale, der arbejder i produktionskæden | |||||||||
Teaching and learning Methods | |||||||||
Forelæsninger | |||||||||
Learning Outcome | |||||||||
Når kurset er afsluttet forventes den studerende at have supplere den øvrige undervisning på den veterinærmedicinske kandidatuddannelse, således at kvalifikationskravene for embedsdyrlæger i EU forordning 854/2004 opfyldes. Viden: . Beskrive principperne i den fælles landbrugspolitik, markeds-foranstaltninger, eksportrestitutioner og afsløring af svig (også set i et globalt perspektiv; WTO, SPS, Codex Alimentarius, OIE) . Nævne de vigtigste kilder til informations- og kommunikationsteknologi i forbindelse med veterinærforanstaltninger med henblik på folkesundheden . Sammenfatte principper for uddannelse af personale, der arbejder i produktionskæden Færdigheder: Færdigheder: . Forstår EU´ landbrugsstøtte og betydningen af WTO . Anvende de væsentligste internationale informantioner . Kender kravene til uddannelse af personalegrupper der arbejder i produktionskæden Kompetencer: Kan fungere som embedsdyrlæge i henhold til EU forordning 854/2004 | |||||||||
Course Literature | |||||||||
Noter udleveret i forbindelse med forelæsningerne | |||||||||
Course Coordinator | |||||||||
Marianne Halberg Larsen, mhl@life.ku.dk, Department of Veterinary Disease Biology/Section for Microbiology, Phone: 353-32719 | |||||||||
Study Board | |||||||||
Study Committee V | |||||||||
Work Load | |||||||||
| |||||||||