Ansvarligt institut | Institut for Veterinær Sygdomsbiologi | ||||||||
English Title | Seminar in hygiene | ||||||||
Tidligst mulig placering | Kandidat 1.år | ||||||||
Varighed | Udenfor blokstruktur | ||||||||
Pointværdi | 0.5 (ECTS) | ||||||||
Kursustype | Kandidatkursus | ||||||||
Eksamen | Løbende eksamen mundtlig eksamen Alle hjælpemidler tilladt Beskrivelse af eksamen: Kurset beståes ved 100% deltagelse bestået/ikke bestået, ingen censur | ||||||||
Rammer for Undervisning | Undervisningen består af forelæsninger. Afholdes 9. december ca. 9-12. | ||||||||
Blokplacering | Blok 2 Ugestruktur: Udenfor ugestruktur | ||||||||
Undervisningssprog | Dansk | ||||||||
Begrænset deltagerantal | Ingen. Forbeholdt veterinærstuderende. | ||||||||
Kursusindhold | |||||||||
Kurset omfatter til følgende emner: . Principperne i den fælles landbrugspolitik, markeds-foranstaltninger, eksportrestitutioner og afsløring af svig (også set i et globalt perspektiv; WTO, SPS, Codex Alimentarius, OIE) . Informations- og kommunikationsteknologi i forbindelse med veterinærforanstaltninger med henblik på folkesundheden . Principper for uddannelse af personale, der arbejder i produktionskæden | |||||||||
Undervisningsform | |||||||||
Forelæsninger | |||||||||
Målbeskrivelse | |||||||||
Når kurset er afsluttet forventes den studerende at have supplere den øvrige undervisning på den veterinærmedicinske kandidatuddannelse, således at kvalifikationskravene for embedsdyrlæger i EU forordning 854/2004 opfyldes. Viden: . Beskrive principperne i den fælles landbrugspolitik, markeds-foranstaltninger, eksportrestitutioner og afsløring af svig (også set i et globalt perspektiv; WTO, SPS, Codex Alimentarius, OIE) . Nævne de vigtigste kilder til informations- og kommunikationsteknologi i forbindelse med veterinærforanstaltninger med henblik på folkesundheden . Sammenfatte principper for uddannelse af personale, der arbejder i produktionskæden Færdigheder: Færdigheder: . Forstår EU´ landbrugsstøtte og betydningen af WTO . Anvende de væsentligste internationale informantioner . Kender kravene til uddannelse af personalegrupper der arbejder i produktionskæden Kompetencer: Kan fungere som embedsdyrlæge i henhold til EU forordning 854/2004 | |||||||||
Litteraturhenvisninger | |||||||||
Noter udleveret i forbindelse med forelæsningerne | |||||||||
Kursusansvarlig | |||||||||
Marianne Halberg Larsen, mhl@life.ku.dk, Institut for Veterinær Sygdomsbiologi/Mikrobiologi, Tlf: 353-32719 | |||||||||
Studienævn | |||||||||
Studienævn V | |||||||||
Kursusbeskrivelsesomfang | |||||||||
| |||||||||